Autóbuszos szolgáltatót keres Sopron

Sopron város önkormányzata autóbusszal végzett, menetrend szerinti személyszállítás közszolgáltatási szerződés keretében történő ellátására írt ki pályázatot – derül ki a legújabb Hivatalos Értesítőből.
Domokos László, 2010. szeptember 3. péntek, 12:27
Fotó:

A kiírás szerint a szerződést egy évre kötnék meg, a szolgáltatást 2011. január 1-jétől kell a győztes vállalkozásnak megkezdenie. A pályázat benyújtásának határideje 2010. november 3., az eredményhirdetés tervezett legkésőbbi időpontja november 30., míg a szerződést legkésőbb 2010. december 31-ig meg szeretnék kötni.

A pályázat nyílt, azon belföldi és külföldi székhelyű szolgáltatók egyaránt részt vehetnek. Külföldi székhelyű szolgáltató akkor indulhat, ha országában is biztosított a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben a nemzeti elbánás a külföldiek számára.

A pénzügyi és gazdasági alkalmassági szempontok közé tartozik hogy a pályázónak 2009 végén legalább 50 millió forint saját tőkéje volt, valamint a 2007-2009 között egyik évben sem volt negatív a mérleg szerinti eredménye. A pályázó vállalkozásnak referenciaként fel kell tudnia mutatni legalább egy, 50 ezer fős városban a teljes vonalhálózat ellátására irányuló személyszállítási közszolgáltatási szerződést is.

HOZZÁSZÓLÁSOK