BUX
39138

Autókat bérelne a Nemzeti Vagyonkezelő

Személygépkocsik tartós bérletére írt ki nyílt közbeszerzési eljárást a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) - derül ki a társaság hirdetményéből.

NAPI, 2010. augusztus 19. csütörtök, 19:54

A pályázati felhívás az uniós közbeszerzési értesítőben (TED) jelent meg, az MNV honlapján még nem, de várhatóan ott is közzéteszik, mivel a pályázati dokumentációt onnét kell letölteniük az ajánlattevőknek.

A vagyonkezelő tizenöt személyautót bérelne a szerződés várható októberi aláírásától számított három évre.

A szervezet 2010-es előzetes közbeszerzési tervében szerepelt az év második felében gépjárműbérlet, e szerint a szerződés becsült értéke egy évre nettó 33 millió forint.

A flottaüzemeltetők szeptember 22-ig tehetnek ajánlatot.

Azok a cégek pályázhatnak, amelyek rendelkeznek - az alvállalkozókkal együttesen - az előző három évben összesen nettó 60 milliós, a közbeszerzés szerinti személyautó bérbe adásából pedig 30 millió forintos forgalommal.

Továbbá két befejezett, szerződésszerűen teljesített referenciát is be kell mutatni, amelyek értéke egyenként elérte az 50 millió forintot.

Az ajánlatok közül a legalacsonyabb árat kérőt hirdeti ki győztesnek az MNV. Az eljárás eredményhirdetését szeptember végére tervezik.