Autósok, figyelem! Lezárások jönnek az M7-esnél

Az M7-es autópálya felújítása miatt a következő hetekben lezárják a 65-ös főút egyik lehajtóágát Siófok felé - figyelmeztet közleményében a Magyar Közút.
Szabó Dániel, 2018. szeptember 20. csütörtök, 11:09
Fotó: Napi.hu / Szász Péter

Az M7-es autópálya Balatonvilágos és Zamárdi közötti, több mint 20 kilométert érintő felújítása következő üteméhez ért, így szeptember 21-e, péntektől várhatóan október 30-a keddig a 65-ös főút jobb oldali lehajtó ágát, Siófok irányába lezárják. Az autósoknak így a 65-ös csomópont előtti Siófok Sóstói csomóponton keresztül tud lehajtani.

A tehergépjármű forgalom a terelés mellett elhaladva a Zamárdi Felső csomóponti ágon tud lehajtani és a Zamárdi körforgalomnál visszafordulva az M7-es autópálya Budapest felé tartó oldalára, ahonnan a Siófoki 65-ös főúti csomóponton tud lehajtani Centrum és Tamási irányába, így nem terheli Siófok város útjait a teherforgalom - áll a közleményben.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be!

Útépítés miatt az M0-s több szakaszán is változott a forgalmi rend.

A fotó forrása: Napi.hu/Szász Péter.

HOZZÁSZÓLÁSOK