Autósok figyelem! Közeleg a határidő!

Pontosan egy hete maradt az év végi évfordulós kötelező biztosítással rendelkezőknek arra, hogy eldöntsék: elfogadják-e jelenlegi biztosítójuk ajánlatát a következő egy éves időszakra vagy inkább szerződést váltanak - hívja fel a figyelmet a Netrisk.hu.
Napi.hu, 2015. november 24. kedd, 12:57
Fotó: Napi.hu

Az autósok jelentős része a határidő-közeli napokra hagyja a döntést: 43 százalékuk az utolsó héten lép, vagyis az utolsó napokban komoly mértékben felpörög a biztosításváltások száma, még közel százezer felmondás várható.

Az összehasonlító portálok zöme az utolsó napon már csak korlátozásokkal fogad be felmondási megbízást. A Netrisk.hu minden délután 2 óráig beérkező megrendelést teljesít, de fontos tudni, hogy ennek feltétele az érvényes alkuszi megbízás megléte.

A biztosítók versenyében a továbbra is a K&H és az Union vezet. a Signal feljött a harmadik helyre, immár több mint másfél százalékkal maga mögé szorítva az Allianzot. Az ötödik helyen továbbra is a Groupama áll.

Ez az öt biztosító seperte be eddig az új szerződések 84 százalékát, a fennmaradó 16 százalékon osztozik a többi kilenc.

Az átlagdíj mértéke továbbra is 13 400 forint körül mozog, az új szerződést választók átlagosan mintegy négyezer forinttal fognak kevesebbet fizetni az eddigi biztosítójuk által megajánlott díjhoz képest.

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK