Az Auchan elárulta, mi lehet az idei ünnepi szezon slágere

Az Auchan fokozott érdeklődésre számít a karácsonyi szezonban a speciális táplálkozási igényeknek megfelelő édességek és süteményösszetevők terén. Immár paleo Mikulás figurák is megjelentek a polcokon.
Napi.hu, 2016. november 22. kedd, 11:24
Fotó: Napi.hu

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az Auchan vásárlói egyre inkább a kis kiszerelésű, de magas minőségű termékeket keresik a karácsonyi édességek terén, miközben a bevonós termékek iránti kereslet fokozatosan csökken - állapítja meg közleményében a társaság.

Az áruházlánc szerint idén tovább nő a speciális - például paleo - táplálkozási igényeknek megfelelő desszertek már laktózmentes, gluténmentes, illetve bio édesség-figurák és szaloncukrok iránti érdeklődés is, ezért a lánc minden eddiginél szélesebb ünnepi édességkínálattal készül a karácsonyi szezonra. A választékban csokoládéból készült figurák, ehető karácsonyfadíszek, valamint több mint 130 féle Mikulás-figura és több mint 100 féle szaloncukor ­szerepel. A mikulás csokoládék - 10 grammostól egészen 200 grammos kiszerelésig, a hagyományos mellett pedig akár mentolos ízesítésben is kaphatóak. Áruk 50 és 2200 forint között változik.

HOZZÁSZÓLÁSOK