Az időjárás miatt csúszik a BKK-s felújítás

A felújítási munkák végzéséhez alkalmatlan időjárás miatt egy héttel tovább tart a fogaskerekű pótlása - adta hírül a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
Szász Péter, 2018. március 27. kedd, 17:36
Fotó: MTI Fotó

A tervezetthez képest egy héttel tovább tart a fogaskerekű (60-as villamos) vonalán zajló felújítási munka, így várhatóan április 7-ig továbbra is rövidített útvonalon, Városmajor és az Adonis utca között jár.

A pályafelújítási munkák befejezését a BKV Zrt. március 29-re tervezte, a szükséges munkafolyamatok elvégzését akadályozó fagyos, havas időjárás miatt azonban ez az időpont nem volt tartható. (Az M3 menetrendje módosul.)

A fogaskerekű vonalán február 19-én kezdődött a sínszálak és a fogaslécek felújítása a Széchenyi-hegyi végállomás és az Adonis utca közötti szakaszon. A felújítási munkák ideje alatt, várhatóan április 7-ig Városmajor és az Adonis utca között a fogassal, Széchenyi-hegy, Gyermekvasút és a Svábhegy között a 60-as pótlóbusszal, a Svábhegy és az Adonis utca között pedig a 21-es, a 21A vagy a 212-es busszal utazhatnak.

A kép forrása: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

HOZZÁSZÓLÁSOK