Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Tartószerkezet építése miatt keddtől péntekig ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek érvényben az M1-es és az M7-es autópálya közös bevezető szakaszának mindkét oldalán, a fővárosi Egér úti csomópont előtt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A közlemény szerint kedden 21 órakor mindkét oldalon lezárják a leálló- és a szélső forgalmi sávot, a korlátozásra szerdán 6 óráig kell számítani. Szerdán 21 órakor a befelé vezető oldalon az elválasztó sáv melletti két sávot, a kifelé vezető irányban az elválasztó sáv melletti sávot zárják le. Csütörtökön 6 órától szombat hajnali 1 óráig a befelé vezető oldalon az elválasztó sáv melletti forgalmi sáv lesz lezárva. Pénteken az elválasztó sáv burkolatának helyreállítási munkáit végzik.

Pénteken 21 órától várhatóan szombat hajnali 1 óráig az acélszerkezet beemelése miatt a kifelé vezető pálya leálló- és két forgalmi sávján nem lehet haladni, így a forgalom egy sávra szűkül. A munkafolyamatok során kétszer 10 percre megállítják a teljes forgalmat. Várhatóan hajnali 2 óra és 6 óra között a befelé vezető pályán végzik majd az acélszerkezet beépítését, így ebben az időintervallumban a forgalom szintén egy sávra szűkül. Ehhez kétszer 10 percre ezen az oldalon is megállítják a teljes forgalmat.