Az Onyx ráhajt a harmadik Michelin-csillagra

A két Michelin-csillagos Onyx étterem megkezdte a harmadik csillag megszerzését célzó munkát.
Csernátony Csaba, 2019. június 9. vasárnap, 10:59
Fotó: Onyx

"Ahol tehát két csillag van, ott tud három is lenni" - mondta a Dining Guide szaklapnak adott - a portfolio.hu által idézett - interjújában Fekete Marcell, a két Michelin-csillaggal rendelkező budapesti Onyx éttermet működtető Gerbeaud F&B (food and beverage) igazgatója.

Az étterem célja a harmadik Michelin-csillag megszerzése, az ehhez szükséges munkát már megkezdték, de idő kell hozzá. A fejlesztések keretében felújítják az Onyxot, átalakul a belső tér, új "séfkaraktert" és letisztult konyhafilozófiát fog tükrözni az étterem.

Jelenleg a magyar éttermek közül egyedül az Onyx rendelkezik két Michelin-csillaggal. Egy csillagja van a Costesnek, a Costes Downtownnak, a Borkonyhának, a Babelnek és a Standnak.

HOZZÁSZÓLÁSOK