Azonnal elkapkodták az Aldi újdonságát, az ablakos kenyérpirítót

A tökéletes pirítós elkészítésében segít a brit Aldi: a boltlánc piacra dobott egy üvegpanelekkel ellátott kenyérpirítót, amelynek segítségével még nehezebb lesz elégetni a kenyeret.
Csernátony Csaba, 2020. május 28. csütörtök, 10:33
Fotó: Getty Images

Átlátszó, üvegpanelekkel ellátott kenyérpirítóval rukkolt elő a brit Aldi - írja a brit Metro. A készülék előnye, hogy pontosan lehet látni, hol tart éppen a kenyér a pirítóban, azaz kisebb az esélye, hogy túlsütött vagy elégett kenyér jön ki a gépből.

Az üvegpanelt ráadásul ki lehet venni, így könnyű a takarítása is. A konyhai eszköznek hat különböző fokozata és kivehető morzsatálcája is van. Az átlátszó pirítóval együtt egy vízforralót is árul az Aldi, a termékeket május 31-étől lehet megvásárolni a brit boltokban, a pirító ára 24,99 font, azaz 9800 forint, a vízforraló pedig 19,99 fontba, azaz több mint 7800 forintba kerül.

Népszerű termékek

A kenyérpirítónak nagy sikere volt, már már el is fogyott az online áruházból, ahogy a vízforralóval együtt megvásárolható szett is. Az Aldi nem élelmiszer termékei közül nem ez az egyetlen, ami népszerű. Ahogy a Buksza (a Napi.hu szerkesztőségi blogja) korábban már beszámolt róla, az üzletlánc Kevin névre hallgató figurája a karácsonyi kampányok visszatérő sztárja 2016 óta.

Tavaly például 2 millió darab répás játékkal és egyéb termékkel készültek a karácsonyi rohamra a boltokban, de még így is korlátozásokat kellett bevezetni: fejenként maximum két darab plüssfigurával távozhatott egy-egy vásárló. Idén pedig a doktornak és ápolónak öltözött plüss Kevin, valamint a női megfelelője, a doktornőnek és ápolónőnek öltöztetett Katie került kalapács alá egy jótékonysági aukció keretében. A játékokkal a boltlánc a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) dolgozói és a vírus elleni védekezésben résztvevők előtt tiszteleg.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

azoli, 2020.05.29 22:10

@Susala: Főcím alatt rögtön az első sorban: brit Aldi. A jelek szerint 1) nem sikerült elolvasni a cikket 2) nem sikerült értelmezni a szöveget.
Okosan hozzászólni azonban sikerült. Gratulálok!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Koronat_Orsosra_Mozgalom_2, 2020.05.29 18:30

@Susala: szó nem volt magyarokról a cikkben, az angolok kapkodták el ezt a "forradalmi" találmányt, tehát ismét sikerült beszaladnod a f@szerdőbe, Móricka.

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Susala, 2020.05.29 17:55

A szokásos jó magyar bugris proli vircsaft...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html