Újabb balatoni hotel került kalapács alá

Folytatja értékes tóparti ingatlanjainak eladását a Balatoni Hajózási Zrt., most egy siófoki szálloda került sorra - számolt be a Népszava.
Domokos László, 2020. október 24. szombat, 12:40
Fotó: Pixabay

A cég az elmúlt egy hónapban egyenként több mint egymilliárd forintért kínálta eladásra balatonszemesi, illetve balatonboglári kempingjeit, november 11-től pedig egy hónapon át a siófoki Hotel Mólóra licitálhatnak az érdeklődők - írta a napilap.

Május elején a hajózási társaságban minősített többséggel rendelkező állam, egészen pontosan a Magyar Turisztikai Ügynökség - a balatoni önkormányzatokkal szemben - elfogadta a cég reorganizációs tervét, melyben a vitorláskikötők bérbeadása mellett szerepelt a szemesi és boglári kempingek, illetve siófoki szálloda eladása is.

A pályázati kiírás alapján a Hotel Móló kikiáltási ára 1,56 milliárd forint. A szálloda két helyrajzi számon található, az egyik ingatlanon áll a háromszintes, liftes, 37 kétágyas szobával, 130 fős étteremmel, panoráma terasszal, étteremmel, konyhával, bárral rendelkező épület, a másik pedig a hotel saját strandja wellness-lehetőséggel, gyerekmedencével.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

mpapa, 2020.10.24 21:40

A NERtársak étvágya csillapíthatatlan a kormány meg kiszolgálja őket terülj-terülj asztalkám módjára miután előtte feltőkésítette a barátokat ajándék vissza nem térítendő támogatással és MNB kötvényvásárlásokkal.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html