Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A szakember az új projektről mindössze annyit árult el a Marketing&Media magazinnak, hogy a legújabb Bambi üdítőknél, meg nem nevezett megrendelőikkel közösen négy receptúrát alkottak meg.

Elmondása szerint ez egy craft üdítő lesz, amely az 1947-ben a Hazai Szikvíz és Üdítő Italok Üzemében született termék nyomán készül. Az édes ízét a gyümölcstartalom garantálja, tehát nincs utólag cukrozva. Botanical szódának van aposztrofálva a természetes gyümölcspermet miatt, a négy ízből az egyik pedig gyömbér- és borókakombináció lesz.

Unger úgy fogalmazott: helyi üdítőként lehet azonosítani és a napokban jelenik meg a piacon. A dizájn természetes lett, és véleményük szerint tökéletesen beleillik a legaktuálisabb gasztronómiai trendekbe. Menő és finom - értékelt.

A szocializmus korszakának ismert üdítőjét annak idején két és féldecis csatos üvegben forgalmazták. A Bambi 1970-ben szűnt meg, amikor a FÁJIV margitszigeti üzemében hozzálátott a Pepsi palackozásához és emiatt leállította az üdítőt gyártó gépsorokat.

Számtalan próbálkozás igyekezett azóta feléleszteni a márkát - de a siker eddig elmaradt.