Számlacsomagokat szüntet meg a Raiffeisen - sokakat érint

Összesen öt számlacsomag megszűnéséről adott ki hirdetményt a Raiffeisen Bank, amely csomagváltásra biztatja ügyfeleit. A tájékoztatóból nem derül ki a megszüntetés időpontja, de ügyfélbeszámolók alapján 2020. április 10-én kerülhet erre sor. Az érintetteknek érdemes kapcsolatba lépnie a bankkal.
K. Kiss Gergely, 2019. október 1. kedd, 13:50
Fotó: Shutterstock

A Raiffeisen tájékoztatója alapján az alábbi számlacsomagokat megszüntetik:

  • Raiffeisen DíjNullázó Számlacsomag
  • Raiffeisen Aktivitás Számlacsomag
  • Raiffeisen Mindennapok Számlacsomag
  • Raiffeisen Lendület Számlacsomag
  • Raiffeisen Bázis Számlacsomag.

A bank a megszüntetni szándékozott számlacsomagokra vonatkozó szerződéseket felmondja. A felmondási idő utolsó napján a bankszámla megszűnik, ezt követően sem maga a bankszámla, sem a kapcsolódó szolgáltatások nem vehetőek igénybe. A számla megszűnésével a bankszámlához, bankkártyához kapcsolódó biztosítás is megszűnik.

A pénzintézet felhívja a figyelmet, hogy egy egyszerű, gyors és díjmentes csomagváltással az ügyfelek megszakítás nélkül használhatják tovább bankszámlájukat, bankkártyájukat és vehetik igénybe az eddig megszokott szolgáltatásokat. A váltással nem módosul számlaszám sem.

A megszüntetésben érintett számlával rendelkezők az utolsó bankszámla kivonatán találhatnak információkat, vagy bármelyik Raiffeisen-fiókban, illetve a telefonos ügyfélszolgálatnál érdeklődhetnek.

HOZZÁSZÓLÁSOK