Becsukja az ajtót a Dagály a gyógyfürdő-bérletesek előtt

Március 31-ével kiszorulnak a Dagályból, tehát nem csak az Arénából, hanem a termál fürdőből is azok, akik ide jártak gyógyfürdős bérlettel, mert a Nemzeti Sportközpont szerződést bontott a főváros gyógyfürdőit üzemeltető céggel - vette észre a hvg.hu.
K. Kiss Gergely, 2020. február 22. szombat, 14:26
Fotó: Napi.hu

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., valamint a Nemzeti Sportközpontok között létrejött megállapodást 2020. január 31-én a Nemzeti Sportközpontok felmondta.

Az éves - és alkalmas bérlettel rendelkező vendégeink 2020. március 31. után a bérletek átjárhatósága szabálya szerint használhatják a BGYH Zrt. által üzemeltetett fürdőket, valamint plusz szolgáltatásként lehetőséget biztosítunk a Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő igénybevételére is - írja a fürdő honlapja.

Hozzáteszik: a jelenlegi orvosi beutalóval rendelkező vendégeket még ellátják, de, aki most jelentkezne új gyógykúrára az inkább menjen máshova.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

DrNemoda, 2020.02.22 14:47

A nemzeti sportközpont saját maga fog fürdőzni a melegben ! Senki más ! A nemzeti sportközpont elmehet ám a ..... Talós meg szégyellje magát, amiért a Dagályt átjétszotta ennek a fasiszta bagézsnak ! Folyik a főváros bosszantása, nincs megállás ! SZerintem el kellene zárni a Dagály és az Aréna vizét, amíg jobb belátásra nem tér a nemzeti bla-bla bla !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html