Bejelentést tett az OTP Mobil - több százezer ügyfél érintett

Idén decembertől az OTP Mobil átjárást biztosít két terméke, a Simple alkalmazás és a SimplePay online fizetési platform között - adta hírül a bank.
Domokos László, 2017. december 7. csütörtök, 17:46
Fotó: Napi.hu

A fejlesztés eredményeként az app csaknem 400 ezer felhasználója könnyedén fizethet több ezer webshopban.

A bejelentés szerint mostantól, ha a felhasználó Simple fiókot hoz létre az alkalmazásban vagy a weboldalon, azzal lehetővé válik számára, hogy minden olyan webáruházban pillanatok alatt fizethessen, ahol a SimplePay online fizetési megoldása is elérhető. A Simple fiók létrehozását az online fizetési folyamat közben is elvégezheti az ügyfél, amennyiben ezt korábban még nem tette meg.

A két termékünk közti átjárás biztosításával fő célunk, hogy gyorsabbá tegyük a Simple felhasználók számára a fizetést azon felületeken, ahol a SimplePay fizetési rendszere is megtalálható. Ez jelenleg több mint 3 ezer webáruházat jelent - mondta Al-Absi Gáber Seif, az OTP Mobil ügyvezető-helyettese.

A SimplePay online fizetési rendszeren a bevezetése óta több mint 4,5 millió tranzakcióban mintegy 44 milliárd forint értékű forgalmat bonyolítottak.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Meningitis, 2017.12.07 20:43

ez baromság azt mondjátok meg mikor megy rá a bank a kyptovalutára, igaz h az ETHt lesegeti?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html