BUX
38240

Belehúznak a láncok: ezek a boltok nyitnak ki vasárnap

Március 20-án összes üzletét kinyitja a Penny Market, miközben sok Spar, CBA, Reál, Coop és Lidl is nyitva lesz, Az Auchan öt áruházát tárja ki, Tesco viszont csak a benzinkutakon lesz nyitva a húsvét előtti hét vasárnapján - értesült a Mindenár.hu.

Napi.hu, 2016. március 18. péntek, 19:06

A boltláncok közül ezúttal a Penny Marketé a főszerep: a diszkont hálózat országszerte összes, mintegy 200 boltját kinyitja.

Az Auchan öt hipermarketet nyit ki most vasárnap, közöttük a fóti, a maglódi, a törökbálinti és budapesti, Szentendrei úton lévő áruházát is.

A Spar összesen 27 Interspar nevű hipermarketjét nyitja ki országszerte, ebből ötöt Budapesten és környékén. (Az Árkád üzletházakban lévő, valamint a budapesti Allee és Europark bevásárlóközpontban található Interspar azonban nem nyit ki most vasárnap). Emellett több tucat sima Spar szupermarket is nyitva lesz majd. A Spar OMV, Mol és Lukoil benzinkutakon lévő üzletei is nyitva lesznek, a megszokott módon.

A Tesco ezúttal nem kivételezik, csak a vasárnap máskor is nyitva tartó benzinkutas Expressz üzleteiben lehet majd vásárolni.

A Lidl ezúttal a szokásosnál több üzletével kivételezik, összesen 18 egysége lesz nyitva szerte az országban.

Az Aldi nemrég jelentette be, hogy vasárnap nyitva lesz a budapesti Fővám téri Nagyvásárcsarnokban lévő üzlete, most vasárnap ezzel lesz a kivételek között.

A magyar láncok - CBA, Reál, Coop - igen nagyszámú üzletet nyitnak majd ki március 20-án.

A nyitva tartásokról részletes térképet itt talál.