Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tenderfelhívást az ajánlatkérő NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. jelentette meg az uniós közbeszerzési közlönyben.

Az M49-es gyorsforgalmi út az M3-as autópályától indul és Mátészalkát megkerülve tart a román határ felé. A majdani nyertesnek az Ököritófülpös - Csenger közötti szakaszra kell elkészítenie az engedélyezési tervet, valamint meg kell szereznie a megvalósításhoz szükséges engedélyeket. A 17,4 kilométeres út 2x2 sávos lesz, középen fizikai elválasztó sávval. A gyorsforgalmi út később  autópályává lesz fejleszthető. A tervezési idő 12 hónap.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben gyorsforgalmi út építéséhez kapcsolódó tervezésből legalább nettó 500 millió forint árbevétele származott.

Az ajánlattételi határidő december 10. Az értékelésnél 50-50 súlyszámmal szerepel az ár és a minőség is.

Az M49-esnek ugyan erre a szakaszára  2018 februárjában írta ki a tendert a környezeti hatástanulmány elkészítésére a NIF. Az M3-as autópályától Ököritófülpösig tartó első, 25 kilométeres szakasz tervezését 2019 áprilisban nyerte meg  az Uvaterv Zrt. és az Unitef '83 Zrt. konzorciuma, nettó 1 milliárd 496 millió forintos szerződési értékkel.