BUX
36940

Beütött a katasztrófa a Magyar Postánál az Erzsébet-utalványok miatt

Nem kézbesíti a posta a lakásokhoz a levélküldeményeket vidéken, több helyen – közölte az RTL Klub Híradója. A televízió rejtett kamerával forgatott az egyik postán, ahol egy dolgozó elmondta, központi utasítás, hogy a túlterheltség miatt, nem viszik ki ezeket a küldeményeket.

K. Kiss Gergely, 2017. december 7. csütörtök, 20:08

Nem kézbesít a posta a lakásokhoz - erről panaszkodtak az RTL Klub nézői. A televíziónak egy Budapest környéki településen élő asszony számolt be arról, hogy felsőbb utasításra csak az előre megírt értesítőket dobja be náluk a postás, miközben a levelekért a postahivatalba kell bemenniük. Bár a dolgozók segítőkészek, "teljes katasztrófát" okoz, hogy a levelek a kirendeltségen halmozónak - magyarázta.

Egy másik vidéki panaszosnak pedig a fővárosba kellett fölmennie, hogy átvehesse levelét, ám az ottani hivatalban további türelmet kértek tőle.

A csatorna stábja rejtett kamerával forgatott az egyik postán, ahol egy dolgozó elmondta, központi utasítás, hogy a túlterheltség miatt nem viszik ki ezeket a küldeményeket:

"Egyáltalán nem visznek most ki semmilyen levélküldeményt, mert rengeteg Erzsébet-utalvány és más küldemény van, és nem győzik. Ezért lett így megállapítva, hogy a postahelyen adjuk ki"- mondta a dolgozó.

Az RTL Klub megkereste a Magyar Postát is, de kérdéseikre az adásig nem kaptak választ.