Bezár a volt Michelin-csillagos budapesti étterem

Szombaton nyit ki utoljára a volt Michelin-csillagos budapesti étterem, a Tanti.
Domokos László, 2018. március 30. péntek, 19:21
Fotó: Stocksnap

Az utolsó bejegyzés: holnap (március 31-én) még nyitva leszünk és egyben ez lesz a Tanti utolsó napja - olvasható a budapesti étterem Facebook-oldalán.

Köszönjük mindenkinek, vendégeinknek és minden munkatársunknak, hogy velünk tartottak az elmúlt közel öt évben. Külön köszönet Botos Tamás séfnek és csapatának! (Jó hír, hogy velük a jövőben a Klasszban találkozhattok.) - olvasható az oldalon.

A Hegyvidék Központban működött Tantitól még 2017 márciusában vették el a 2015-ben megszerzett egy Michelin-csillagot, ez akkor először fordult elő magyar étteremmel.

A csúcsétterem Pesti István vezetésével kapta meg a minősítést, de ő néhány héttel az elismerés után távozott, és Tatán nyitotta meg Platán nevű éttermét. Pesti után Heiszler Olivér vette át a konyhát, neki pedig sikerült megtartania a csillagot, őt pedig Eszenyi Dániel követte 2016 nyarának végén, majd jött 2017 tavaszán Botos Tamás.

Képünk illusztráció, forrása: StockSnap.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

dalia7, 2018.03.30 20:25

nem csodálom, ennyi pénzés ilyen semmi kaját adni... inkább a Németh Szilárd féle lacikonyhát nyitnak a helyén.. paprikás krumplival meg disznópörkölttel...,
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html