Bezár a budai Mammutban, valamint a kispesti Shopmark bevásárlóközpontban lévő Hervis-üzlet - derül ki a sportáruházlánc akciós újságjából.

A shopmarkos üzlet bezárása annyiban érhető, hogy a bevásárlóközpontban nagyszabású felújítási munkák indultak, ennek következményeként például az ottani Spar is bezár átmenetileg. A Mammutban lévő egység esetében kérdés, hogy mi az oka a lépésnek. Ahogy az is, hogy a shopmarkos üzlet a felújítás után megint megnyílik-e. Szerdán e-mailben többek között arról érdeklődtünk a Hervis-egységeket működtető társaságnál, miért zárnak be a szóban forgó üzletek, terveznek-e újabb bezárásokat esetleg boltnyitásokat.

A Hervis Kft. marketingvezetője, Hegedűs Zsolt csütörtök délután reagált a megkeresésünkre. Közölte: "A Shopmark Bevásárlóközpont teljes felújítási munkálatainak köszönhetően, minden más üzlettel egyetemben zárjuk be üzletünket. A bevásárlóközpont újranyitásával áruházunk a legmodernebb üzletkoncepcióval nyit újra." A Mammutban viszont marad a Hervis, csak máshol lesz ezentúl. Hegedűs Zsolt azt mondta, hogy a mostani üzlet bezár február 14-én, másnap pedig a Mammut II mínusz egyedik szintjén február 15-én reggel 8 órakor az új üzlet.