Gyanúsítottként hallgatták ki Bige Lászlót

A nyíregyházi rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki Bige Lászlót, az ország egyik leggazdagabb vállalkozóját - állítja a 24.hu több különböző forrásra hivatkozva.
Szabó Dániel, 2019. május 28. kedd, 16:49
Fotó: Napi.hu

Novemberben a rendőrség és a katasztrófavédelem alakulatai mintegy 300 fővel és tucatnyi járművel hatoltak be a Bige Holdinghoz tartozó szolnoki műtrágyagyár területére. A mindeddig példátlan akcióval kapcsolatban a cég közleményben tiltakozott a rendőrségi-hatósági fellépés ellen, hangsúlyozva, hogy az erődemonstrációt egyetlen telefonhívással el tudták volna kerülni.

Most pedig a 24.hu azt írja, a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosát Bige Lászlót, hétfőn a nyíregyházi rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. A portál szerint a novemberi akciók után rendszeresen megjelennek a NAV emberei a szolnoki üzemben. Valamint, hogy már van több "érdeklődő" is a Bige-birodalomra. A Bige Holding titkársága nem akarta sem megerősíteni, sem cáfolni az értesülést.

A vállalkozó A 100 leggazdagabb 2019-es kiadása szerint 170 milliárd forintos vagyonával az ország 5. leggazdagabb embere. Az előző évben még 220 milliárd forintos vagyonnal szerepelt a listán.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

narancsragacs, 2019.05.28 19:23

Kedves László !

Van egy visszautasíthatatlan ajánlat. Jelige : a "NER bármit mer"
- még ezt is :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html