Biológiai kutatóközpontot építtet két egyetem

Nettó 2 milliárd 99 millió forintból építtet kutatóhelyet a Bionikai Innovációs Központ Nonprofit Kft. A cég két tulajdonosa a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, valamint a Semmelweis Egyetem (képünkön).
Németh Géza, 2016. október 14. péntek, 19:05
Fotó: Napi.hu

A Budapest VIII. kerületében, a Balassa utca 3-5. szám alatt felépítendő Bionikai Innovációs Központ kivitelezésére a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg a nyílt felhívás.

Az épület nettó alapterülete 5279 négyzetméter lesz. A pinceszinten kisállat képalkotó diagnosztikai (radiokémiai) laboratórium, állattár és parkoló; a földszinten aula, látáslaboratórium, étterem; az első emeleten pedig az adminisztráció és a konferenciaterem kap helyet. A 2-4. szinteken a laboratóriumok, az 5.-6. szinteken az épületgépészeti helyiségek kerülnek kialakításra.. Az épületben egy 3 megállós és egy 8 megállós személylift, valamint egy 8 megállós teherlift is lesz.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három üzleti évben az árbevétele elérte a nettó 2 milliárd forintot, és legalább ennyinek kell lennie a magasépítési munkákból származott árbevételnek is.

Az ajánlattételi határidő november 14. Az értékelésnél a minőségi kritériumok és az ár egyaránt 50-50 súlyszámot kap.

HOZZÁSZÓLÁSOK