Biztosból vezérigazgató - újabb pozíciót kaphat Nyitrai Zsolt

Az infokommunikációs államtitkári, majd miniszterelnöki biztosi pozíciója után - meg nem erősített hírek szerint - a Magyar Posta vezérigazgatói székébe kerülhet Nyitrai Zsolt.
NAPI, 2012. augusztus 6. hétfő, 18:03
Fotó: Napi.hu

A Magyar Posta Zrt. új vezérigazgatója lehet a volt miniszterelnöki biztos, Nyitrai Zsolt - írta a hvg.hu a heol.hu-re hivatkozva. Az egri honatya felmentéséig miniszterelnöki biztosként felügyelte a kormányzati konzultációkat, a kormányátalakítás után ugyanakkor továbbra is az egri választókerület elnöke maradt a Fideszben. Orbán Viktor július 16-i hatállyal felmentette miniszterelnöki biztosi tisztségéből a nemzeti konzultációk lebonyolításáért felelős, tavaly ősszel kinevezett Nyitrai Zsoltot. Nyitrai tavaly szeptemberi kinevezése előtt a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnál (NFM) töltötte be az infokommunikációs államtitkári posztot. A Miniszterelnökségen ezután Orbán biztosaként a nemzeti konzultációk szervezésével és lebonyolításával bízták meg, de kormányzati humánpolitikai ügyekkel is foglalkozott.

Geszti László a Népszabadság szombati interjújában egyelőre cáfolta, hogy le akar mondani. "Amit vállaltam, meg fogom csinálni. Ha évekig tart, akkor is. Hatvanegy éves vagyok, ami behatárolja a lehetőségeket. De nincs szándékomban feladni. Ez csak egy pletyka" - közölte Geszti. A heol.hu megkereste az értesüléseivel Nyitrait is, aki nem kívánt válaszolni a kérdésekre.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rigolya, 2012.08.06 22:43

@Blama: Csak közben az egyre nyitottabb csomag- és levélküldő szolgáltatási piacon esik a Posta... Ahogy zuhanni fog jövőre a csekkforgalma is.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Blama, 2012.08.06 18:12

A jó káder nem vész el, csak átalakul.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html