Biztosítót keres a műegyetem

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem nyílt közbeszerzésen keres ajánlattevőket 38 milliárd forint értékű vagyonának biztosítására, valamint szakmai felelősség- és kiegészítő felelősségbiztosításra, három évre - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
MTI-Eco, 2011. február 20. vasárnap, 14:01
Fotó:

A 38 milliárd forint értékű vagyonon belül 6 milliárdot tesznek ki a műemlék, és 12 milliárd forintot az egyéb épületek, míg a biztosítandó műszerek értéke 7,5 milliárd forint.

A szakmai felelősségbiztosítás körében az egyetem mérnöki, tervezői, műszaki és gazdasági, valamint egyéb szakértői, mérnökszolgálati és kutatásfejlesztési tevékenységének, továbbá az egyetem hivatalos közbeszerzési tanácsadói tevékenységének a kockázatait kell átvállalnia az ajánlattevőnek.

Ajánlatot az tehet, aki rendelkezik 2008 és 2010 között legalább 3 darab, egyenként legalább bruttó 30 milliárd forint értékű biztosított vagyonra szóló, biztosításszolgáltatási referenciával.

Az ajánlattételi határidő március 31. Az eredményhirdetés április 21-én lesz, míg a szerződéskötés tervezett időpontja május 2.

HOZZÁSZÓLÁSOK