Lezárták a Kossuth teret - de más változás is van a BKK menetrendjében

Kedden több helyen változott a tömegközlekedési menetrend, van ahol rendezvény, van ahol járműhiba miatt - derül ki a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden reggel a Facebook-oldaláról.
Szabó Zsuzsanna, 2019. június 4. kedd, 09:37
Fotó: Napi.hu

Lezárták a Kossuth Lajos teret és az Alkotmány utcát a Nemzeti Összetartozás Napja miatti rendezvények miatt. A lezárás várhatóan délután 15.00 óráig tart - közölte a BKK a Facebookon.

Emiatt a 2-es villamos rövidített útvonalon, a Közvágóhíd és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart - azaz a Garibaldi utca) között közlekedik. A 15-ös és a 115-ös autóbusz terelt útvonalon jár: a Boráros tér felé nem érinti a Szent István körút és a Markó utca, a külső végállomások felé pedig a Markó utca megállót.

Emellett járműhiba miatt az 1-es villamos helyett Zugló vasútállomás és a Puskás Ferenc Stadion között pótlóbusszal lehet utazni.

Kedd reggel szintén járműhiba miatt egy ideig nem járt a 3-as metró Újpest-központ és az Árpád híd között, pótlóbuszok közlekedtek. A BKK közlése szerint visszaállt a közlekedési rend, az M3-as metró ismét a felújítás idején érvényes menetrend szerint közlekedik.

HOZZÁSZÓLÁSOK