Mikor zárnak a boltok szilveszterkor?

A legnagyobb boltláncok hétfőn jellemzően délután 2 és 6 óra között zárják be a boltjaikat. Kedden a legtöbb üzlet zárva lesz.
Csernátony Csaba, 2018. december 30. vasárnap, 12:41
Fotó: Napi.hu

A szokásostól eltérően alakul a boltláncok nyitvatartási rendje december 31--én hétfőn.

A diszkontoknál egységes a forgatókönyv, az Aldi és a Lidl üzletei december 31-én hétfőn délután 4-ig, a Penny-boltok délután 2-ig lesznek nyitva.

A Tescókba jellemzően délután 6-ig lehet menni. (A különböző Tesco-egységek pontos nyitvatartási idejét itt nézheti meg.) Az Auchan-üzletek pedig többségébe pedig délután 4-ig. (A különböző Auchan-egységek pontos nyitvatartási idejét itt nézheti meg.)

A Spar nem adott meg egységes nyitvatartási időt, a cég boltkeresőjében lehet megnézni melyik üzlet meddig van nyitva december 31-én.

A magyar tulajdonú láncok esetében ugyancsak a cégek saját keresői nyújthatnak segítséget, a CBA boltjairól itt, a Coop-üzletekről itt, a Reálokról pedig itt lehet tájékozódni.

A boltok többsége január 1-jén kedden zárva lesz, de a magyar láncok hálózatában sok kivétel lehet. Emellett nyitva lesznek benzinkutas élelmiszer-boltok, valamint az éjjel-nappalik is.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

krix6, 2018.12.31 10:33

https://pestisracok.hu/osszeomlott-a-budaorsi-tesco-a-vasarnap-esti-nyitva-tartasban/

"Kilenc után egyetlen pénztár sem volt nyitva, kizárólag a személyzet nélküli, nem túl nagy számú automata pénztáraknál lehetett fizetni"

Igen tisztelt boltvezetők, most akkor akartok vasárnapi nyitva tartást vagy nem?
:D
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

europeer, 2018.12.30 21:24

BRÉKING fékNYÚZ!
Találtam egy levelet, egy ünnepi köszöntőt, tehát idén sem marad el a szilveszter!
Valaki elveszítette kézzel írott szilveszteri köszöntőjét. A kézírás nehezen olvasható, de kis türelemmel, összpontosítással kivehető. A név talán Káder János, akiről nem tudható, hogy ő maga írta, vagy valaki neki írta, mindensetre a köszöntő megszívlelendő, fontos aktualitásokról szól. Csakis ezért megosztom veletek. Tehát:

Tisztelt Dalmata Asszony, Kedves Honfitársaim!

Ismét egy nehéz év van mögöttünk, ahogy azt már az elmúlt 1122 évben megszokhattuk.
Küzdelmeink és optimista pesszimizmusunk, humorunk, harcias vérünk mindig továbbvisz az új, a jobb dolgok felé, így erősödünk és maradunk fenn.
Remek helyet választottunk, ez is alapja létünknek. Most még van bőven vizünk, vannak hegyeink, tengerünk, ja, az már nincs, és van szorgos népünk.
Mi nem fogadjuk el, hogy ki mint él, úgy ítél, mert mindenki úgy ítél, amennyije van!
Azt sem fogadjuk el, hogy csak az a miénk amit megeszünk, megiszünk, mert ma már látjuk, hogy ha pazarlunk, nem óvjuk a környezetünket, akkor nem lesz mit inni.
Ezért van a kezemben pezsgőspohár, mert spórolok a vízzel. Nem fogyasztok alkoholt, de a víz védelmében kénytelen vagyok pezsgővel koccintani. És ha mindenki ezt tenné, akkor életében mennyi vizet megspórolna. Közel 10 millióan, több mint ezer éve, mennyi vizet megspóroltunk volna, ha pezsgőt vettünk volna magunkhoz.
És idén láthattuk, hogy mit jelent a klímaváltozás, majdnem kiszáradt a Duna.
Szomorú látvány volt, és intő jel arra, hogy nem az a miénk amit megiszunk, mert nem lesz mit meginni.
Meg kell védeni a vizünket, mert csak az lehet igazán a miénk, amit újra és újra képesek vagyunk megvédeni. És akkor újra és újra ihatunk.
Ezért tartom a kezembe most a pezsgőspoharat, és kérem minden honfitársamat, hogy ők is cselekedjenek így, spóroljunk a vízzel.
Idén kiváló lett a komlótermés, az árpa, a maláta. Gondolhatnánk, hogy akkor nincs baj, remek sörök készülnek, lesz mit inni. Igen, de ne felejtsük el, hogy a sörhöz víz is kell. A sok sörhöz sok víz.
De mi mindig megfontoltan cselekedtünk, a jég hátán is megéltünk, így lesz ez továbbra is.
8,5 millió választópolgár van, tehát ennyi meg még egy kicsi a felnőtt korú lakosság. Meg adjunk hozzá félmillió sutyiban (törvénytelenül) alkoholt fogyasztó fiatalt, ez így 9 millió polgártársunk, aki pezsgőt fogyaszthat. A pezsgő szőlőből van, kevés víz hozzáadásával.
Ha mindenki rendszeresen fogyaszt pezsgőt, és annak sárgáját a Dunába dobjuk, akkor megmentjük a Duna vízhozamát, továbra is lesz elég vizünk. És aki nem a folyó mellett lakik, az kint végzi a dolgát, ami visszakerül a vízkészletbe, vagyis ha pezsgőzünk, lesz bőven vizünk a sörhöz.
Cselekedjünk felelősen, emeljük pezsgőspoharunkat a jövőnkre!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html