Bombát találtak - lezárják a Rákóczi hídat

Ma délelőtt 11 órától néhány órára lezárják a Rákóczi hidat és a környékét, ugyanakkor várhatóan már 10 órától pótlóbusz jár a H7-es HÉV helyett, továbbá az 1-es villamos forgalmát is korlátozzák, mert a Duna medrében talált második világháborús bomba kiemelését és hatástalanítását végzik - közölte BKK.
Napi.hu, 2016. november 9. szerda, 10:07
Fotó: Napi.hu

Második világháborús bombát találtak a Duna medrében, amelynek kiemelése és hatástalanítása miatt a rendőrség közlése szerint délelőtt 11 órától néhány órára lezárják a közúti forgalom elől a Rákóczi hidat, a híd pesti és budai felhajtóját, a Budai alsó rakpart Neumann János utcától délre eső szakaszát, a Dombóvári utat a Duna és a Budafoki út között, a Művészetek Palotája körüli kisebb forgalmú utcákat, valamint a Laczkovich utcát.

A lezárás érinti a közösségi közlekedés forgalmát is: a H7-es HÉV helyett várhatóan már 10 órától a teljes vonalon pótlóbusz jár. Az 1-es villamos közlekedését is korlátozni kell, a járat ideiglenes forgalmi rendjét a BKK hamarosan Facebook-oldalán ismerteti. Az aktuális közlekedési információk ugyancsak a BKK közösségimédia-oldalán lesznek nyomon követhetőek.

A MÁV tájékoztatása szerint változik a vonatok közlekedése is. A vasúttársaság azt ajánlja, hogy a Budapestre érkező utasok a Kelenföld vasútállomásnál vagy a Déli pályaudvarnál szálljanak át a BKK járataira.

HOZZÁSZÓLÁSOK