Nyári újdonsággal állt elő a Borsodi

A Borsodi Sörgyár idén nyáron mutatja be új termékportfoliójának második tagját, a Borsodi IPA-t. A június végétől kereskedelmi üzletekben is elérhető újdonság a Borsodi első felsőerjesztésű söre, amit a különleges, de mégis könnyen fogyasztható ízek kedvelőinek ajánlanak - olvasható a társaság közleményében.
K. Kiss Gergely, 2020. június 29. hétfő, 14:56
Fotó: Napi.huKiss Gergely

A március óta elérhető Borsodi Hoppy után most a sörgyár bemutatta a 2020-as új termékportfólió második darabját, illetve a sörgyár első saját felsőerjesztésű sörét, a Borsodi IPA-t. Az új termék több különböző komló felhasználásával, tiszta malátából készült, amelyet a Borsodira jellemző kesernyésség teszi karakteressé. A termék külsője követi a Borsodi Hoppy-nál már megfigyelhető letisztultabb dizájnt, amely eltér a klasszikus Borsodi alapsörétől, megidézve az új termékek kísérletezőbb ízét.

A Borsodi Sörgyár márciusban mutatta be a Borsodi Hoppy-t, ami egy különleges ízű, de mégis könnyen fogyasztható hoplágerként az észak-magyarországi vállalat új, speciális söröket felvonultató portfóliójának első tagja volt. Az 5 százalékos alkoholtartalmú Borsodi IPA ennek a termékcsaládnak a második tagja. Az új termék június végétől kapható a boltokban.

"A Borsodinál mindig nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy folyamatosan figyeljük fogyasztóink igényeit, és portfoliónkat ennek megfelelően alakítsuk, fejlesszük. A Borsodi Hoppy sikere igazolta, hogy a hazai piacon valódi igény van a különleges sörök iránt. Ezt a közönséget szeretnénk most megörvendeztetni a Borsodi IPA-val is " - idézi a közlemény Vuleta Zsoltot, a Borsodi Sörgyár ügyvezetőjét.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK