Bővíti tevékenységét az ország egyik legnagyobb higiéniai szolgáltatója

Ipari mosogatógépek karbantartásával bővíti tevékenységét az Assist-Trend, amelytől kezdetben árbevételének egy-két százalékos éves növekedését várja - közölte a cég az MTI-vel.
K. Kiss Gergely, 2018. október 6. szombat, 19:36
Fotó: Stocksnap

Magyarország meghatározó higiéniai szolgáltatója tavalyi 7,3 milliárd forintos árbevételének 6 százalékos bővülésére számit az idén, és jövőre is hasonló ütemű növekedést remél.

A cég higiéniai termékek értékesítése mellett rendszerintegrátorként kínál komplex megoldáscsomagokat szálloda- és vendéglátóipari üzletfeleinek, olyan szolgáltatásokkal, mint a padozatápolás, a higiéniai szaktanácsadás, az időszakos nagytakarítás, a vízkezelés, a légtisztítás, vagy a munkaerő betanítása és a teljesítmény mérése.

Az Assist-Trend arra számít, hogy új szolgáltatását közel ezer ügyfele veheti majd igénybe a következő évben, a javítási- karbantartási munkára 14 fős szervízcsapatot hoztak létre. Úgy vélik, az új üzletágban jelentős a potenciál, becslésük szerint az ipari mosogatógépek szervizének piaca elérheti a milliárdos nagyságrendet Magyarországon.

HOZZÁSZÓLÁSOK