Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A kormány határozata nyomán az év végéig akár több száz újabb MFB Ponttal bővülhet a több mint 400 helyszínből álló közvetítői hálózat. A kormány 2017 közepéig meg akarja hirdetni az uniós pályázatokat, és még a ciklus vége előtt minden rendelkezésre álló uniós pályázati pénzt ki akar fizetni a nyerteseknek. Az újabb MFB Pontok létrehozásáról szóló döntés ennek a célkitűzésnek a szellemében született meg.

Az MFB Pontok végleges számára vonatkozóan a Magyar Fejlesztési Bank tesz javaslatot, ez év május 20-ig közbeszerzést ír ki a hálózatbővítésébe bevont hitelintézeti partnerek kiválasztására. Az új pontok nem növelik a közvetítői rendszer működtetésének költségeit. Az elérési pontok számának növelése erősíti majd a pénzügyi közvetítők közötti versenyt, és - a nagyvárosoktól egészen a kisebb településekig - ez év végéig országosan elérhetővé teszi az uniós visszatérítendő forrásokat.

A hálózatbővítés főként azokat a településeket érinti, ahol sok kis- és közepes vállalkozás működik, ahol a legnagyobb az érdeklődés az uniós pályázatok iránt, és a legtöbb kedvezményezettre kell számítani.