Kinyit a Corvin és a művész mozik is

A veszélyhelyzet megszüntetése után, a kormány döntése értelmében június 25-én, azaz jövő héten csütörtökön kinyitnak a Budapest Film Zrt. mozijai is - jelentette be a moziüzemeltető.
Domokos Erika, 2020. június 19. péntek, 16:38
Fotó: Napi.hu

Ismét látogathatók lesznek a Budapest Film mozijai, a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino Cafe és a Corvin június 25-től. Korlátozások nélkül vetítenek majd filmeket.

A járványhelyzet utáni első műsorhét programja június 22-én, hétfőn kerül fel az artmozi.hu-ra és a mozik honlapjára, az internetes jegyelővétel is innentől indul.

A veszélyhelyzet alatt (április 21-től) elindított és népszerűvé vált Budapesti Távmozit s megtartják, itt hétfő kivételével naponta egy előadást vetítenek a továbbiakban.

Csütörtöktől újra kinyitja kapuit a Cirko-Gejzír mozi is,  itt az első műsorhéten az év elején bemutatott filmeket vetítik majd: többek között a Szex és pszichoanalízis, Világpolgárok, Isten létezik, és Petrunijának hívják lesz műsoron. A Cirko-Gejzír munkatársai maszkban fogadják majd a közönséget, lesz kézfertőtlenítő, rendszeres fertőtlenítő takarítás, illetve a mozi légkondicionáló berendezése is kintről fújja be a friss levegőt - közölte a moziüzemeltető.
Szombaton nyitnak a múzeumok
Három hónap kényszerű zárva tartást követően június 20-ától, azaz szombattól fogad látogatókat a Magyar Nemzeti Galéria, az állandó kiállítások mellett az Egymásra hangolva - A Magyar Nemzeti Galéria és a hetvenéves Budapest Bábszínház gyűjteményének találkozása című időszaki tárlatra.
A Magyar Nemzeti Múzeum és tagintézményei szombattól ismét megnyitják kapuikat, a járványhelyzetre való tekintettel az intézmény tereiben a saját maszk viselése kötelező és a bejáratnál kézfertőtlenítő automaták biztosítják a fertőtlenítést - közölte a múzeum az MTI-vel.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK