Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombaton és vasárnap a 24-es villamos a Közvágóhíd és a Nagyvárad tér között, a 28-as az Izraelita temetőtől, a 28A az Új köztemetőtől a Kőbányai út 21-ig, a 37A pedig a Magdolna utca és a Sörgyár között közlekedik. A 28-as, a 28A és a 37A villamos helyett a Blaha Lujza tér és a Könyves Kálmán körút/Kőbányai út között 28-as jelzéssel, a 24-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik a kimaradó szakaszokon - idézi a BKK közleményét az MTI.

Jövő hétfőtől május 5-éig a 28-as és a 28A villamos a temetői végállomás és a Magdolna utca megálló után a 24-es villamos vonalára terelve a Keleti pályaudvarig közlekedik, a 37-es villamos az Új köztemetőtől, a 37A pedig a Sörgyártól a Magdolna utca megállóig szállít utasokat, a 62-es járatok pedig nem járnak majd. A villamosok helyett a Blaha Lujza tér és az Orczy tér között pótlóbusz jár, amelynek útvonala és pontos megállóhelyei a BKK Futár mobiltelefonos alkalmazásban követhetők nyomon.

A Fiumei úti felújítás a járműforgalomra is hatással lesz, szombattól május 5-éig lezárják a Dobozi utcát a Népszínház utca előtt, és lezárva marad a Népszínház utca a Dobozi utca és a Fiumei út között. Vasárnapra azonban a korábban az Orczy téren és a Fiumei út-Salgótarjáni út csomópontban bevezetett korlátozások megszűnnek.