Budapesten nyitott üzletet a horvát hamburgerkirály

Megnyitotta első éttermét a horvát Surf 'N' Free hamburger lánc, amely személyre szóló szendvicsekkel támad - írta a hvg.hu a Franchiseportalra hivatkozva.
Napi.hu, 2014. október 29. szerda, 08:04

Különleges étteremlánc nyitotta meg Budapesten az első üzletét, a horvát Surf 'N' Free - amely főként az útközben fogyasztható ételekre, azon belül is sült krumplira specializálódott - személyre szóló szendvicsekkel újít, a vevők olyan és annyi zöldséggel tömhetik meg a hamburgert, ahogyan szeretnék.

A Surf 'n' Fries Horvátország leggyorsabban növekvő franchise vállalata, mely az elmúlt négy évben több mint 40 egységet nyitott a környező országokban. Idén hazánkon kívül az Egyesült Államokban is megvetik a lábukat, de a közeljövőben tervezik az Ukrajnában és Németországban való megjelenést is.

A főként mediterrán ízvilágú termékeket felvonultató étteremlánc kínálatát a helyi igényekhez szabja, így sült krumplin és a 15 szószukon kívül különböző szendvicseket, hamburgereket is kínál. A Surf 'n' Fries saját, levédett csomagolással (elviteli dobozzal) rendelkezik, mely az utazás közbeni étkezést segíti elő - írta a hvg.hu.

HOZZÁSZÓLÁSOK