Szereti a kaparós sorsjegyeket? Akkor ennek a hírnek örülni fog

Október végétől már online is elérhető a Szerencsejáték Zrt. kaparós sorsjegyeinek néhány verziója.
Csernátony Csaba, 2020. november 7. szombat, 08:37
Fotó: Napi.hu

Már régóta lehet a Szerencsejáték Zrt. játékoldalán online lottózni, tippmixezni, de a kaparós sorsjegyek hiányoztak a palettáról - de csak mostanáig.

Október végén azonban lépett a társaság: online is lehet kaparni. Egyelőre csak a "sima" lottózókban 300 forintért elérhető sorsjegyekkel lehet játszani, többek között az elmúlt évek egyik legsikeresebb sorsjegyével, a Black Jackkel. Utóbbi sorsjegynél a nyerési esély 1:3,01-hez.

A Szerencsejáték Zrt. két hónappal ezelőtt közölte, hogy a tavaszi visszaesés után nyár végén visszatért a magyarok szerencsejátékok iránti érdeklődése. Sőt, a szeptember második hetében elért 12,5 milliárd forintos bevétel az idén a legmagasabb heti forgalmat jelentette. A növekvő forgalom és szeptemberi rekordbevétel az új fejlesztéseknek és játéklehetőségeknek, köztük egy új kaparós sorsjegynek köszönhető. (A jövő héten részletes összeállításban mutatjuk be a kaparós sorsjegyek piacát.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.11.07 10:47

Én nem dobok pízet az szrt-nek, mert nem tetszenek az alsóbb osztályok nyereményei, meg az, hogy a CÖF-nek, s egyéb neres pénznyeldéknek osztja a lét, amit nem a nyereményosztályokba tett be.
1000-2000 forintos nyeremények? Ezt nyereménynek nevezi a genya?
----------------
100 millió forint támogatás esett le a CÖF-nek a Szerencsejáték Zrt.-től
Megjelent a Szerencsejáték Zrt. legújabb támogatási listája, és a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. weblapja alapján a legnagyobb összeget ezúttal a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány szakította, több mint 551 millió forint szponzorációs támogatásra érdemesítették június legvégén. Az alapítvány kurátorai között olyan ütős neveket találunk, mint Vitézy Dávid, de a kurátorok között van Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezére is.
https://24.hu/fn/gazdasag/2020/09/07/100-millio-tamogatas-cof/
-------------------
Azoknak, akik befizetnek ebbe a rohadék cégbe, azok alig kapnak vissza "nyereményt".
A f@szom se fizet ilyen cégbe, ahol nem a befizetőknek osztják vissza a zsét.
-------------
A Szerencsejáték támogatásának nyertesei között bőven találhatók a NER népes táborából, de akadnak kakukktojások is.
Márciusban kapott támogatást például a Budapesti Sakkszövetség (5 millió forintot),
de szerepel a listán az Edda együttes mögött álló P. Management Kft. is. Utóbbi kapta a legtöbb pénzt, 78,7 millió forintot, szponzorálási szerződés keretében.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html