Új szabályok a magyar Ikea-áruházakban

Keddtől változtatott a magyar Ikea: mostantól reggel 9-kor nyit és este 9-kor zár mindhárom áruház, vasárnap pedig este hétig lehet vásárolni.
Csernátony Csaba, 2020. május 19. kedd, 12:00
Fotó: Buksza

A korlátozások enyhítése miatt a boltláncok is léptek, a Spar például pár napja meghosszabbította a nyitvatartási időt, most így tett a magyar Ikea is.

Mostantól mindhárom áruház - hétfőtől szombatig - reggel 9-tól este 9-ig lesz nyitva, vasárnap este viszont este 7-kor zárnak. A játszóházak valamennyi áruházban zárva vannak, az étterem csak a budaörsi egységben érhető el (a soroksári és az Örs vezér téri Ikea-étterem még zárva van.)

A bútorboltlánc valamennyi áruházban legalább 10 négyzetmétert biztosít egy-egy vásárlónak, ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a soroksári boltban egyszerre 1000 vásárló lehet, a másik két áruházban pedig egyaránt 700-an vásárolhatnak egyszerre. A cég azt kéri a vevőktől, hogy maszkkal vagy sállal takarják el a szájukat és az orrukat és csak a szükséges időt töltsék az áruházban.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.05.19 15:58

21-24 óra között csak a nyuggerek mehetnek vásárolni?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html