Átírta az eddigi menetrendet a magyar Spar

A járványhelyzet miatti rövidítés után meghosszabbította a nyitvatartási időt a Spar.
Csernátony Csaba, 2020. május 18. hétfő, 14:13
Fotó: Getty Images

Módosította a nyitvatartási időt a magyarországi üzleteiben a Spar. Ennek eredményeként például a budapesti Interspar hipermarketek például este 9-kor zárnak. Emellett a legtöbb üzlet a korábbinál hosszabb ideig tart nyitva.

A boltlánc a koronavírus-járvány miatt márciusi végén rövidített nyitvatartási időn. Ez akkor azt jelentette, hogy hétfőtől péntekig a boltok többsége reggel fél 7-től este 7-ig tartottak nyitva.

A különböző sparok konkrét nyitvatartási idejét itt lehet megnézni.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2020.05.19 16:19

A különadó máris meglátszik: a Spar drasztikusan emelte az árakat. Vagyis az egész a mi zsebünkben köt ki. Csak az ostoba politikus gondolja úgy, hogy milliárdokkal lenyúlhatja a vállalkozásokat, és hogy annak semmilyen hatása nem lesz.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

gondolkoggyunk, 2020.05.19 02:15

Már régóta várjuk, hogy valamelyik országos boltláncnak megjöjjön az esze és végre tegyen valamit a bolti tolongás (tehát a hatalmas fertőzésveszély) enyhítésére és legalább két órával meghosszabbítsa a nyitvatartási idejét az e erdetihez képest. Ezzel jelenősen csökkenni fog a tumultus, ráadásul a késő esti órákban a napközbeni tömegtől ódzkodó vásárlók is átcsábíthatók a konkurenciától.
Már csak az élelmiszer házhoz szállítást kellene megtámogatni valahogy és attól kezdve egészen élhető lenne a vidéki karantén-Magyarország is..
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html