Cáfolja a Mart Kft. a költségvetési csalás elkövetését

A Mart Kft. mindig a jogszabályi előírások betartásával, a tisztességes piaci magatartás elveinek megfelelően működött és nem végzett olyan tevékenységet, amely a magyar gazdaságot megkárosította volna - írta keddi közleményében a Mart Kft. az MTI szerint.
Szabó Zsuzsanna, 2018. március 6. kedd, 13:50
Fotó: Pixabay

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatósága február 7-én rendelt el zár alá vételt a cégnél, amely néhány üzletét ideiglenesen bezárta a kialakult helyzet miatt, de nem szünetelteti a tevékenységét és mindent megtesz a zár alá vétel mielőbbi feloldása érdekében - írták.

A közlemény szerint a vállalat ellen költségvetési csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozásban egy alkalmazottat gyanúsítanak, ám neki sem beszerzési, sem értékesítési, sem pénzügyekkel kapcsolatos feladatai nem voltak.

A kialakult helyzet és a hitelezők döntései miatt, működőképességük visszaszerzése érdekében kértek ideiglenes fizetési haladékot, kötelezettségeiket továbbra is maradéktalanul teljesíteni kívánják.

A Mart Kft. határozottan elutasít minden jogsértő magatartást és teljes mértékben együttműködik a nyomozó hatóságokkal - olvasható a közleményben az MTI szerint.

HOZZÁSZÓLÁSOK