A Capsula Multibrand Store olyan high-fashion divatházaknak ad helyet, mint a Giorgio Armani, az Yves Saint Laurent, a Givenchy vagy éppen napjaink egyik legújabb divatikonja, Tom Ford saját márkája. Ez utóbbi márka régen várt női vonala idén tavasszal indult, ennek egyes darabjai is megtalálhatóak a kínálatban − van köztük olyan is, amelyet 17 óra alatt mintegy 170 darabból varrnak össze, ezek félúton vannak a ready-to-wear és az haute couture között.

A márka különleges technológiával készült kiegészítői is megtalálhatóak a boltban. A félig kézi, féli kézi-gépi módon készült könnyített lábbelik címkéi kézzel varrottak, a kiegészítőkön található tömör sárgaréz részletek pedig minden esetben aranyozottak.



Természetesen a férfiak is megfelelő kínálatból választhatnak, ez utóbbit Baráth László buyer válogatta össze, aki egyben a Capsula melletti Emporio Armani-üzlet választékáért is felel − neki köszönhető az is, hogy az Andrássy úton mindig a legfrissebb válogatott darabokat találjuk majd meg. Ezek között a széles márkaválasztéknak köszönhetően éppen úgy megtalálhatók a klasszikus olasz eleganciát képviselő letisztult, kényelmes és minőségi darabok, mint mondjuk a tömegből kitűnni vágyóknak szánt ikonikus francia darabok, mint a trench coat, a dupla soros klasszikus vagy a safarikabát. A különlegességek kedvelőinek pedig a férficipőknél is érdemes elidőzni, hiszen rengeteg anyag alapján választhatnak, a krokodilbőrtől a póniszőrön át egészen a struccig.

A Capsula márkái
Tom Fordnői ruházat és kiegészítők
Dolce & Gabbanaférfi, női ruházat és kiegészítők
Giorgio Armaniférfi ruházat és kiegészítők
Yves Saint Laurentférfi ruházat és kiegészítők
Givenchynői ruházat és kiegészítők
Blumarinenői ruházat és kiegészítők
Cesare Paciottinői és férfi vonal