Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A hónapról hónapra megjelenő autópiaci adatok szerint rendre a Skoda Octavia a legnépszerűbb céges autó, de vannak különlegességek is.

A Datahouse-tól kapott júliusi adatokból kiderül például, egy Mclaren szupersportautó is forgalomba állt. A Totalcar korábbi cikke szerint a kabrióváltozat 2017-ben 55 millió forintba került. Ennyiért 562 lóerős duplaturbós 3,8 literes V8-as motor hajtja az autót.

Ötvenöt millió forint nem kevés pénz, az 570S Spidernek mégsincs ellenfele ennyiért. Középmotoros, a gombokig bezárólag egyedi a beltere, a külseje bárkit átcsalogat az utca másik oldaláról, a teljesítményét pedig olyan magasra húzták, hogy akinek ennél is több kell, tényleg költözzön Mogyoródra - írta a Totalcar, utalva arra, hogy ennél komolyabb autónak már a Hungaroringen a helye.

A Mclaren érkezése előtti hónapokban is akadtak olyan cégek, amelyek spéci sportkocsival bővítették a flottájukat. Az idén összesen 10 Ferrari került a magyar utakra a Datahouse szerint. Ebből összesen 7 darab került a cégekhez:

  • 1-1 darab 488-as és GTC4 Lusso,
  • 2 darab 812 Superfast
  • és 3 darab Portofino.

Sok autónál előfordulhat, hogy bár céges autónak vették adózási okokból, valójában jellemzően magáncélú használatban közlekedik.