Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A jelenleg Krskó Tibor tulajdonában lévő HGY Invest Kft. az Atmediával közösen új céget hozott létre Radio Sales House Kft. néven, átvéve a két cégcsoport rádiós reklámértékesítési tevékenységét.

A december 27-én jegyzett közlemény szerint az új cég piaci működését az új év első napjaiban indítja, és a - HGY Invest tulajdonában lévő - KOD Média Kft. portfóliójába tartozó közel hatvan regionális rádióadó, továbbá az MTVA által üzemeltetett Petőfi, Kossuth, Dankó és Bartók Rádió reklámidejét fogja árulni. Kezdeti célnak 2017-re több mint hárommilliárd forintos árbevételt és hárommillió hallgató elérését tűzték ki - írja a Magyar Nemzet.

A közlemény szerint a Radio Sales House Kft.-t 51 százalékban a HGY Invest Kft., 49-ben pedig az Atmedia Kft. tulajdonolja.

Az Atmedia a TV2, a közmédia, és még számos tévécsatorna reklámidejét értékesítette, nemrég pedig kiderült: a céget felvásárolja - a Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó hitelezőjeként a sajtóban többször említett, a Tokaj Kereskedőház felügyelőbizottságát is megjárt - Tombor András által alapított Visus Invest Kft.

A HGY Investet a Hamu ás Gyémánt cégcsoportot felépítő Krskó Tibor és - Rogán Antal egykori szomszédja - Csetényi Csaba közösen alapította 2010 szeptemberében, Csetényi 2015 októberében szállt ki a vállalkozásból - derül ki a Céginfo.hu adataiból. A HGY Investnek és az új cégnek, a Radio Sales House-nak ugyanakkor a bejegyzett székhelye (1016 Budapest, Lisznyai utca 38.) ugyanaz a cím, mint a Csetényi-cégeké, köztük a kormányzati kommunikációban is részt vevő Network 360 Kft.-nek (korábbi nevén HG 360 Kft.) és Affiliate Network Kft.-nek.