A CIB Bank márciusban szerverparkját költözteti, illetve egyúttal fejleszti is, amely támogatja a bank digitalizációs törekvéseinek megvalósítását - közölte a pénzintézet.

A költöztetés, illetve fejlesztés miatt 2019. március 2-án (szombat) 23 órától március 3-án (vasárnap) 05 óráig, valamint március 15-én (pénteken) 23 órától március 16-án (szombat) 14 óráig a CIB Internet Bank, a CIB Bank Online, a CIB Bank Mobilalkalmazás, az eBroker és a Business Terminal nem lesz elérhető, valamint a CIB24 telefonos ügyfélszolgálat korlátozott funkcionalitással lesz elérhető. A bankkártyaletiltás lehetősége természetesen ebben az időszakban is biztosított lesz.

Majd március 3-án (vasárnap), valamint március 16-án (szombat) 0 órától 2 óráig a bank által kibocsátott betéti és hitelkártyákkal végzett tranzakciók (bármilyen vásárlás és készpénzfelvétel), valamint a CIB Bank által üzemeltetett atm-ek szolgáltatásai és az általa működtetett pos termináloknál a bank által kibocsátott betéti és hitelkártya tranzakciók nem lesznek elérhetőek.

Március 2-án (szombat) 23 órától március 3-án (vasárnap) 5 óráig és március 15-én (péntek) 23 órától március 16-án (szombat) 14 óráig a bank által a kereskedők számára biztosított internetes kártyaelfogadás nem lesz elérhető.