Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A bank tájékoztatása szerint a mobilalkalmazás, a netbank és a honlap frissítése miatt lehetnek fennakadások. 2018. augusztus 3-án (péntek) este 10 órától szombat reggel 6-ig nem lesz elérhető a CIB Internet Bank, a CIB Bank Mobilalkalmazás, a CIB Bank Online, az eBroker, a Business Terminál, de a CIB Bank honlapja sem - tudta meg a portál.

Az előbbiek mellett a CIB24 telefonos ügyfélszolgálat is csak korlátozott funkcionalitással lesz elérhető. Leginkább persze arra érdemes figyelni, hogy a CIB Bank által kibocsátott betéti bankkártyákat egy 15 perces időtartamban nem lehet majd használni. Nem csak az Erste ügyfeleinek kell résen lenniük ezen a hétvégén. (2018. augusztus 5-én, vasárnap pedig este 10 és éjfél között szünetelhet az Erste ATM-ek működése, a bank által kibocsátott bankkártyák használata során pedig "rövid ideig" jelentkezhetnek fennakadások.)

Nem árt számolni azzal sem, hogy a CIB - technikai okokra hivatkozva - 2018. szeptember 14-én a megszokottnál korábban zárja fiókjait (a pontos időpontokról itt lehet tájékozódni). Akkor minden elektronikus csatorna rendelkezésre áll majd - írta az azenpenzem.hu.