Ma is akadoznak a CIB szolgáltatásai (frissítés)

Olvasóink tegnap is fennakadásokat érzékeltek a CIB szolgáltatásaiban, a bank szerint azonban kedden hibátlanul működött a rendszer. Szerda reggel viszont a bank is jelezte a technikai problémát a telefonos ügyfélszolgálat, az internetbank és az applikáció használhatóságával kapcsolatban. A hibát szerda délutánra elhárították.
Szepesi Anita, 2019. május 1. szerda, 13:49
Fotó: Napi.hu

A CIB honlapján arról tájékoztatják az ügyfeleket, hogy technikai okból ma reggel az elektronikus és kártyás szolgáltatásokban ismét fennakadások voltak tapasztalhatóak. A probléma megoldásán dolgoznak, emiatt elektronikus csatornáik, illetve a CIB eCommerce (kereskedők számára nyújtott internetes kártyaelfogadás), valamint a CIB Bank által üzemeltetett ATM-ek szolgáltatásai nem lesznek elérhetőek, és a CIB Bank által kibocsátott betéti és hitelkártyákkal végzett tranzakciók (bármilyen vásárlás és készpénzfelvétel) esetében fennakadások lehetnek.

A szolgáltatások teljes körű elérhetőségét a bank a honlapján és Facebook oldalán is közölni fogja - írták és az ügyfelek elnézését kérik az okozott kellemetlenségért.

A bank Facebook-oldalán a következő szöveg olvasható jelenleg.

A CIB tájékoztatása szerint az elvégzett javításoknak köszönhetően elektronikus csatornáik és kártyás szolgáltatásaik ismét megfelelően működnek.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2019.05.01 20:45

És ez a töketlen bank emeli az árait júniustól?
Marad még ügyfele?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html