Az atm és a pos-terminálok, valamint az internetes fizetés június 21-én hétfőn 12-15 óra között nem lesz elérhető - olvasható a bank honlapján.

Bankkártyát letiltani a szolgáltatás korlátozása alatt, a CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton keresztül  folyamatosan tudnak az ügyfelek, bankfiókban nem.

A CIB24 telefonos ügyfélszolgálat egyéb szolgáltatásai - új kártya igénylése, adatmódosítás, limitmódosítás, kártyaaktiválás, pin-kód próbálkozás törlése, pin-kód és bankkártya pótlása, kártyamegszüntetés, kártya adat-módosítás, kártyamegújítás-lemondása - nem lesz elérhető.

A bankfiókok szolgáltatásait is korlátozzák, alapvetően nem működnek majd a szolgáltatások, kivéve hétfőn az új bankkártya-igénylést és az ügyféladatok módosítását. Hétfőn, június 19-én egyéb igényeket is befogadnak a pénzintézetek, azok ügyintézésére azonban június 20-23 között kerül sor.

Június 16-20. között az online csatornákon és az atm-eken nem lehet majd PIN-kódot módosítani.

A 2017. június 16. 18:00 óra és 2017. június 19. 24 óra között leadott új betéti bankkártyaigénylést, bankkártyapótlást, illetve PIN kód pótlást csak megnövekedett átfutási idővel biztosítja a bank, illetve ebben az időszakban a bankkártyaáttekintő funkciókban az online csatornákon (Internet Bank, CIB mobilalkalmazás, MobilCIB, Business Terminál) a kártyaadatok hibásan jelenhetnek meg - olvasható a bank honlapján.