Debreceni BMW-gyár: épül az üzem

Jelenleg is folyamatos a munka a debreceni BMW-gyár építési területén, a társaság azt állítja, hogy a tervek szerint tudnak haladni.
Szabó Dániel, 2020. április 17. péntek, 09:22
Fotó: MTI Fotó / Czeglédi Zsolt

Ez év tavaszára ígértük az építkezés megkezdését, ami a cölöpözéssel el is indult, és azóta is folyamatos - közölte a debreceni BMW-beruházás kapcsán a Világgazdasággal a társaság. Azt viszont nem akarták kommentálni, hogy a Top Tier Consultants stratégiai elemző szerint a tervezett formában és időzítéssel nem fog megépülni a gyár. Annyit mondtak csak, hogy elkötelezettek a jövőbeni debreceni gyáregység mellett, az előkészületek a tervek szerint haladnak.

Ezek alapján április végére kell előkészíteni az autógyár területét, ha a BMW érdemben nem változtat a műszaki tartalmon, ez időben meg is történik - kommunikálta korábban a kivitelező Market Építő Zrt. A lap pedig úgy tudja, már a nyáron elkezdődhet a mintegy 25 ezer négyzetméteres présüzem építése.

A járvány miatt a BMW Group eladásai már visszaestek, ahogy arról korábban a Napi.hu is beszámolt.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.04.17 10:11

Az Audi politikusok segítségével dózerolta a nemzeti parkot.
A BMW meg a Hortobágyit fogja?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html