Ingyenes próbatermet kap a Tankcsapda Debrecentől?

Debrecen város közgyűlése hamarosan szavazhat Papp László polgármester előterjesztéséről, aminek alapján a Tankcsapda zenekar térítésmentesen használhat majd egy ingatlant, hogy ott próbatermet rendezzenek be maguknak - szúrta ki a 444.hu.
Domokos László, 2019. augusztus 17. szombat, 11:10
Fotó: Napi.hu

Az előterjesztés szerint Fejes Tamás (a zenekar dobosa, és az üzleti ügyeket intéző Tankcsapda Music Kft. ügyvezetője) kereste meg az önkormányzatot, hogy kinéztek egy raktárat, mert a mostani próbatermüket kinőtték.

A raktár 191 négyzetméter, és most iskolákból leselejtezett holmikat tartanak benne - írta a portál.

A polgármester javasolja, hogy a lomok elszállítása után a zenekar megkapja használatra a termet. A Tankcsapdának rendszeresen igazolnia kell majd, hogy tényleg próbateremnek használják a helyet.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

narancsragacs, 2019.08.17 15:33

Nem lesz az ingyen ! Cserébe majd orbán beszédeiből vetítenak a koncertjeik szünetében :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

matuska63, 2019.08.17 15:02

Kis hazánkban nemigen tudok olyat, hogy egy próba termet egy együttes használjon. Leginkább egy tulajdonos adja ki több együttesnek órarend alapján, vagy lukas időpontra jó összegért, (kb. 10 évvel ezelőtt óránként 10-20e. forint volt ad. hoc.)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html