Debrecenből Dortmundba is repül a Wizz Air

London és Eindhoven után mától Dortmundba is lehet repülni Debrecenből a Wizz Air járatain.
Diószegi József, 2013. április 26. péntek, 12:10
Fotó: Napi.hu

Mától repülnek a Wizz Air Magyarország Kft. Debrecenből Dortmundba. A légitársaság első dortmundi járata 2013. április 26-án 15:45-kor száll fel a debreceni repülőtérről. A menetrendszerinti járat hetente kétszer, hétfőn és pénteken közlekedik majd Dortmundba, Németország egyik legforgalmasabb ipari és kereskedelmi központjába. A várakozások szerint az új útvonalon az első évben 30 ezer utas utazik majd.

A Wizz Air három útvonalat üzemeltet a debreceni repülőtérről, Eindhovenbe, Londonba és Dortmundba. A három járat éves szinten 130 ezer utast szállít a cívisváros és a külföldi desztinációk között. Ez az utasforgalom elősegíti a munkahelyteremtést a régióban és támogatja a turizmus területén létrejövő munkahelyeket. Az útvonal újabb összeköttetést teremt Nyugat-Európával és számos új lehetőséget nyit meg a helyi vállalkozások előtt.

A Debrecen-Dortmund útvonalban nagy lehetőségek rejlenek. A gyógyturizmus és a fürdőturizmus egyaránt sokakat vonz. - mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

(A Wizz Air eközben négy hónap után bezárta a milánói járatot, mert az nem volt gazdaságos, kihasználtsága ötven százalék körüli volt).

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bhole, 2013.04.28 20:22

A viccair nem adja fel, és szakértelme is felülmúlhatatlan. További javaslat a fizetőképes kereslet lefölözésére: Mátészalka alsó és Mátészalka felső közvetlen éjszakai járat, csomagfelárral.
Ezért megérte kicsinálni a Malévot, hazaáruló férgek!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html