Debreceni cég lett a főváros könyvvizsgálója

A debreceni székhelyű East-Audit Zrt. lesz a következő három évben a főváros könyvvizsgálója. A versenyben az ár volt a döntő szempont, a nyertes a becsült 26,4 millió forint helyett 18,9 millióért vállalta a feladatot.
Németh Géza, 2019. július 26. péntek, 15:35
Fotó: Napi.hu

A közbeszerzési eljárás eredményét az ajánlatkérő Budapest Főváros Önkormányzata közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A nyertes feladata Budapest Főváros Önkormányzata (amelynek a 2019. évi összevont költségvetésének főösszege 386 milliárd forint), a Főpolgármesteri Hivatal és az önkormányzati fenntartású költségvetési intézmények éves költségvetési beszámolójának, továbbá az éves zárszámadásról készített rendelet-tervezet könyvvizsgálata. Az egyéb szakmai szolgáltatás keretében az éves költségvetési rendelet, rendeletmódosítások, átmeneti finanszírozásról és gazdálkodásról szóló rendelettervezetek véleményezése, az ajánlatkérő vagyoni, pénzügyi helyzete, működési eredménye évközi alakulásának féléves vizsgálata, elemzése, és arról tájékoztató készítése.

A nyertessel július 9-én kötött szerződést az ajánlatkérő.

Indult még a tenderen a pécsi Várady Zoltán Sándor egyéni vállalkozó, továbbá öt budapesti cég is. Az utóbbiak a következők: Focus Audit and Advisory Kft., Dr. Printz és Társa Nemzetközi Könyvvizsgáló Kft., Moore Stephens K-E-S Audit Kft., Dialog Plusz Audit Kft. és az A-Geni Könyvvizsgáló Kft.

HOZZÁSZÓLÁSOK