Rakoncza Zsolt az elmúlt 17 évben sikeres vezetői és senior értékesítési pozíciókat töltött be olyan informatikai és telekommunikációs vállalatoknál mint a Fortinet, a Huawei, a Symantec, a Microsoft és a Telenor. A Dell Technologies-nál mostantól ő felel a vállalat teljes tevékenységért, az ügyfélkapcsolatokért, valamint a disztribútori- és partnerkapcsolatokért.

"Egész karrierem során az informatikában dolgoztam, ezért folyamatosan arra törekszem, hogy támogassam a magyar szervezeteket digitális átalakulásuk felgyorsításában és legértékesebb erőforrásuk, az adataikban rejlő értékek kiaknázásában" - mondta kinevezése kapcsán Rakoncza Zsolt.

A Dell Technologies az új kinevezés kapcsán Kovács Tamásnak - aki megbízott vezetőként február 1. óta irányította a vállalatot -, valamint a korábbi vezérigazgatónak Dienes-Oehm Tivadarnak is megköszönte áldozatos és eredményes munkáját.

Az eddigi vezető Dienes-Oehm távozásáról lapunk megkérdezte a társaságot, amely arról tájékoztatott, hogy a leköszönt vezető 2005-ben csatlakozott a Dell Magyarország csapatához sales managerként, majd regionális igazgató (NEE & UCIS) és a Dell EMC Magyarország vezérigazgatója lett. A szakember 2019 januárjában a Dellnél töltött közel 14 év után úgy döntött, hogy új kihívásokat keres.