Díjat nyert a Vodafone Magyarország

A Vodafone Magyarország elnyerte a Családbarát Vállalat Díj szakmai különdíját a legjobb pandémiás intézkedések kategóriájában - adta hírül a vállalat.
Szabó Zsuzsanna, 2020. november 21. szombat, 15:37
Fotó: Getty Images

A Vodafone évek óta sikerrel folytat családbarát kezdeményezéseket és sikeres kismama programot, egyebek mellett pedig rugalmas munkarenddel, a gyermek születését követő másfél évben 16 hetes fizetett "apa-szabadsággal" és a vezetői potenciállal rendelkező nők munkaerőpiaci reintegrációt segítő programmal is támogatja kollégáit - olvasható a vállalat közelményében.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom nyolcadik éve adományozza Az Év Családbarát Vállalata Díjat és annak szakmai különdíjait olyan kis-, közép- és nagyvállalatoknak, amelyek intézkedéseikkel segítik a kollégák gyermekvállalását, valamint a szülési szabadságról, vagy más munkavállalási formából visszatérő nők munkahelyi reintegrácóiját.

A idén a szakmai zsűri megváltozott szempontrendszer alapján, három kategóriában ítélte oda az elismerést a leginkább emberfókuszú cégeknek. A Vodafone Magyarország idén először nyerte el az Év Családbarát Vállalata Díjat, valamint történetében először szerepel a díjazottak listáján.

"A pandémia időszaka megerősített bennünket abban, hogy az általunk fontosnak tartott értékek, a család és a munka egyensúlyának támogatása nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a kollégáink helyt álljanak a munkahelyükön és otthon is - mondta Tóth Zsuzsanna, Vodafone Magyarország HR vezérigazgató-helyettese, aki szerint a vállalat nemre való tekintet nélkül, többek között rugalmas munkaidős lehetőségekkel, képzésekkel és fizetett extra szabadsággal támogatja a kisgyermekes kollégákat, hogy ne álljon elő az a kényszer,  amikor választaniuk kell a szakmai előmenetelük, karrierjük és a családjuk között.

A Vodafone Magyarország családbarát, munka-magánélet egyensúlyát támogató intézkedéseinek köszönhetően a közelmúltban több HR díjat is elnyert: a Dream.Jo.bs karrierportál a TOP 35 leszerethetőbb hazai nagyvállalat közé, a PwC Magyarország legújabb felmérése és az álláskeresők visszajelzései alapján pedig a telekommunikációs szektoron belül a második legvonzóbb munkáltatónak választotta a céget 2020-ban - olvasható a cég közleményében.

HOZZÁSZÓLÁSOK