Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Megjelent a nemzetközi EuroVelo 6-os kerékpárút Dömös-Dunabogdány és Kisoroszi közötti szakaszára a tervezési közbeszerzés.

A nyílt tenderfelhívást az ajánlatkérő NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.
A kerékpárutat két szakaszra bontotta a NIF és ezekre külön-külön lehet ajánlatot tenni.

Az első rész a Dömös-Dunabogdány szakasz, amely 9,3 kilométer hosszú és a 11-es számú főút mentén halad. A felhívás kiemeli, hogy külön kell vizsgálni az alkalmazható műszaki megoldásokat a Visegrád-Dunabogdány közötti 2,5 kilométeres szakaszon.

A második rész a Dunabogdány  és Kisoroszi közötti új gyalogos-kerékpáros Duna-híd és a csatlakozó Dunabogdányi kerékpárút szakasz tervezését jelenti. A híd 300 méter felszerkezetű és a legnagyobb támaszköze 160 méter. A hídhoz csatlakozó dunabogdányi kerékpárút szakasz 1,5 kilométer. A tervezési idő 12 hónap.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben közúti infrastruktúra fejlesztéshez kapcsolódó tervezési feladatokból a következő nettó árbevétele származott:

- az első résznél 40 millió,

- a második résznél 130 millió forint.

Az ajánlattételi határidő november 26. Az értékelésnél 50-50 súlyszámmal szerepel az ár és a minőség is. A tervezést az uniós Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) finanszírozza.